2016-06-18 00:24:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Feszült hangulatban indul a nap

Napi horoszkóp június 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Több lazításra lenne szüksége, szentelje ennek a napot! Ha továbbra is csak mások kedvét keresi, akkor erre aligha lesz lehetősége. Legyen ma egy kicsit önző, és szervezzen olyan programot, ami igazán feltölti és megnyugtatja.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Nyilas jegyében áll, ez kedvez önnek. A világ most szép, örömteli oldalairól mutatja magát önnek. A közeljövőben valamilyen utazásra készülhet. Sok mozgást, változatosságot jeleznek a csillagai.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az újat, a mást, az izgalmasat keresi. Ha párkapcsolatban él, az bizony könnyen rámehet erre a románcra. Vagy talán épp erre vágyik? Ne cselekedjen elhamarkodottan, mert később megbánhatja a döntését!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Győzze le a lustaságát, és lépjen ki a házból! Ha unalomba fullad a mai nap, annak csakis ön lehet az oka. Ha viszont elfogadja a baráti meghívásokat, sok új élményben lehet része!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Végre élvezheti, hogy saját magával is foglalkozhat egy kicsit. Nem kell óriási dolgokra gondolnia, elegendő, ha egészségesen étkezik, és többet mozog, mint máskor. A háztartási munkákat hamar el tudja intézni, a bevásárlásokkal együtt. Ma szórakozzon minél többet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha kigondolt valamit, akkor küzdenie is kellene érte – ma könnyen meggyőzheti a családtagjait a terveiről! Az este csodálatosan alkalmas arra, hogy végre romantikázzon a kedvesével. Egy közös program újból közelebb hozza önöket egymáshoz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Nyilas jegyében jár, ez az ön szerelmi esélyeit növeli. Ha ön még egyedülálló, akkor ne hagyja kihasználatlanul ezt a napot, menjen társaságba! Ha párkapcsolatban él, akkor viszont töltsék kettesben az estét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ami jót ma az egészségéért tesz, az legalább kétszer annyira hatásos lesz, mint máskor! Menjen el egy uszodába, szaunázzon, relaxáljon, és zárja a napot egy könnyű, finom, vitamindús vacsorával.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne szégyellje, ha szüksége van egy kis egyedüllétre. Lehet, hogy egy kicsit elege van mindenkiből, és nyugalomban szeretné tölteni a napot. Ha végleg nem találja a helyét otthon, menjen el sétálni, kirándulni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha életmódváltást tervez, a mai nap kiválóan alkalmas erre. Most könnyebben megy a dohányzásról való leszokás, és ha egy új sportágat szeretne kipróbálni, abban is kedvét leli majd.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nem kellene folyton kétértelmű megjegyzésekkel idegesíteni a párját, ebből még egy komolyabb veszekedés is kibontakozhat. Ha továbbra is békében, megbecsülésben akar élni a társával, akkor vegyen kicsit vissza a cinizmusából.

Halak: II. 19. - III. 20.
Kissé feszült hangulatban indul a nap, mindenki mást szeretne. Több kompromisszumkészségre és megértésre lenne szüksége, ha együtt akar működni a családtagjaival. Ne gondolja azt, hogy csakis önnek lehet igaza! Az este már nyugalomban és nagy egyetértésben telik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: